SF40BB SuperFOIL isolatiefolie

Dit is de dikste, ademende damp-open folie op de markt. Met 19 lagen hoogwaardig isolatiemateriaal is de SF40BB perfect als aanvulling op oudere, bestaande isolatie. Vaak wordt deze folie gebruikt bij renovaties van kerken en monumenten en aanbouw of verbouwing van huizen en kantoren.

Meer informatie

Waarom kiezen voor SF40BB?

SF40BB SuperFOIL is opgebouwd uit 19 lagen hoogwaardig isolatiemateriaal. Deze isolatiefolie is 75mm dik en perfect als aanvulling voor op dakpanelen of platen. De folie is ook geschikt voor schuine daken en tussen balken. U kunt met deze folie eenvoudig aan de nieuwbouweisen voldoen.

De voordelen van SF40BB

  • Rc waarde van 3.98 bij een hellend dak of wand
  • Dampdoorlatend, ademend en waterdicht.
  • Voorzien van een CE-keurmerk
  • Kan zelfstandig worden verwerkt
  • Geen irriterend materiaal
  • Bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal

Isolatiefolie van SuperFOIL

Isolatiefolie.nl verkoopt sinds 2007 isolatiefolies van SuperFOIL. De producten van SuperFOIL onderscheiden zich door uitgebreide certificering, een robuuste en betrouwbare kwaliteit en een hogere isolatiewaarde ten opzichte van andere reflecterende multifolies.

Onder dakpannen of rieten kappen, op zolder of onder de vloer, dampdicht of juist ademend: deze duurzame folie kent eindeloos veel toepassingen om uw renovatie of nieuwbouw optimaal te isoleren.

SuperFOIL geeft een garantie af van 10 jaar, met een verwachte levensduur van meer dan 30 jaar. Daarnaast zijn de producten niet gevoelig voor vocht, schimmels en ongedierte.

SuperFOIL de best geteste isolatiefolie - Beste isolatiemateriaal

Bestel nu uw isolatiefolie

Bereken hoeveel folie u nodig hebt en plaats u bestelling. Wij verzenden de levering gratis en snel bij u thuis.
Bereken hoeveel u nodig heeft

Prijs per m² v.a.  22,84
incl. btw  379,56

Sample aanvragen?

Eerst zien dan geloven? Dat kan! Vraag een gratis sample aan.

Sample aanvragen

Andere populaire folies

Ontdek meer