SF40 SuperFOIL isolatiefolie

Deze multifolie is met zijn dampdichte, waterdichte en isolerende laag een van de beste folies voor het isoleren van onder andere vloerisolatie. Ook perfect voor wandisolatie en rieten-dak isolatie. SF40 is ideaal om te gebruiken voor renovaties, aanbouwen en verbouwingen, waar isolatie en dampdichtheid van belang is.

Meer informatie

Waarom kiezen voor SF40?

SF40 SuperFOIL is opgebouwd uit 36 lagen hoogwaardig isolatiemateriaal. Een perfecte folie voor ruimtes tussen de 85-105mm breed. Daarnaast voldoet de isolatiefolie aan alle eisen van het nieuwe bouwbesluit. Het is makkelijk te knippen, te plakken en te installeren.

De voordelen van SF40

  • Rc waarde van 3.58 tot 4.04
  • Dampdicht & waterdicht
  • Ideaal voor renovatie en aanbouwen
  • Kan zelfstandig worden verwerkt
  • Geen irriterend materiaal
  • Bestaat uit 40% recycled materiaal

Isolatiefolie van SuperFOIL

Isolatiefolie.nl verkoopt sinds 2007 isolatiefolies van SuperFOIL. De producten van SuperFOIL onderscheiden zich door uitgebreide certificering, een robuuste en betrouwbare kwaliteit en een hogere isolatiewaarde ten opzichte van andere reflecterende multifolies.

Onder dakpannen of rieten kappen, op zolder of onder de vloer, dampdicht of juist ademend: deze duurzame folie kent eindeloos veel toepassingen om uw renovatie of nieuwbouw optimaal te isoleren.

SuperFOIL geeft een garantie af van 10 jaar, met een verwachte levensduur van meer dan 30 jaar. Daarnaast zijn de producten niet gevoelig voor vocht, schimmels en ongedierte.

SuperFOIL de best geteste isolatiefolie - Beste isolatiemateriaal

Bestel nu uw isolatiefolie

Bereken hoeveel folie u nodig hebt en plaats u bestelling. Wij verzenden de levering gratis en snel bij u thuis.
Bereken hoeveel u nodig heeft

Prijs per m² v.a.  22,37
incl. btw  371,23

Sample aanvragen?

Eerst zien dan geloven? Dat kan! Vraag een gratis sample aan.

Sample aanvragen

Andere populaire folies

Ontdek meer