SF19BB SuperFOIL isolatiefolie

Ademende hoogwaardige meerlaagse reflecterende isolatiefolie voor dakisolatie (buitenkant), het isoleren van buitenmuren en het isoleren van houtskeletbouw. Deze isolatiefolie is de beste en voordeligste dampdoorlatende en waterdichte multifolie op de markt!

Meer informatie

Waarom kiezen voor SF19BB?

SF19BB SuperFOIL is opgebouwd uit 9 lagen damp-open ademende isolatiemateriaal en is slechts 40mm dik. De folie is goed te gebruiken als aavulling op bestaande isolatie wanneer er bijvoorbeeld vocht afgevoerd moet worden uit de constructie. SF19BB voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit, is gemakkelijk te knippen en te plakken en bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal.

Voordelen van SF19+

  • Rc waarde van 2,22 tot 2,53
  • Dampdoorlatend
  • Een waterdichte laag en een ademend membraan in een product.
  • Kan zelfstandig worden verwerkt
  • Geen irriterend materiaal

Isolatiefolie van SuperFOIL

Isolatiefolie.nl verkoopt sinds 2007 isolatiefolies van SuperFOIL. De producten van SuperFOIL onderscheiden zich door uitgebreide certificering, een robuuste en betrouwbare kwaliteit en een hogere isolatiewaarde ten opzichte van andere reflecterende multifolies.

Onder dakpannen of rieten kappen, op zolder of onder de vloer, dampdicht of juist ademend: deze duurzame folie kent eindeloos veel toepassingen om uw renovatie of nieuwbouw optimaal te isoleren.

SuperFOIL geeft een garantie af van 10 jaar, met een verwachte levensduur van meer dan 30 jaar. Daarnaast zijn de producten niet gevoelig voor vocht, schimmels en ongedierte.

SuperFOIL de best geteste isolatiefolie - Beste isolatiemateriaal

Bestel nu uw isolatiefolie

Bereken hoeveel folie u nodig hebt en plaats u bestelling. Wij verzenden de levering gratis en snel bij u thuis. Bereken hoeveel u nodig heeft

Prijs per m² v.a.  16,91
incl. btw  289,36

Sample aanvragen?

Eerst zien dan geloven? Dat kan. Vraag een gratis sample aan van de SF19+!

Sample aanvragen

Andere populaire folies

Ontdek meer