SF19+ SuperFOIL isolatiefolie

Deze multifolie is met zijn dampdichte, waterdichte en isolerende laag een van de beste folies voor het isoleren van onder andere rietendak-isolatie, vloerisolatie en wandisolatie. SF19+ is ideaal om te gebruiken voor renovaties, aanbouwen en verbouwingen, waar isolatie en dampdichtheid van belang is.

Meer informatie

Waarom kiezen voor SF19+?

SF19+ SuperFOIL is opgebouwd uit 11 dunne lagen van hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal. Deze isolatiefolie is slechts 45mm dik, is flexibel en gemakkelijk verwerkbaar. Zelfs bij beschadiging van een van de lagen blijft de dampdichtheid bestaan. De folie zorgt ervoor dat in de winter de warmte binnen in de winter en in de zomer weerkaatst het de warmte naar buiten.

Voordelen van SF19+

  • Rc waarde van 2.49 tot 2.97
  • Dampdicht en waterdicht
  • Voorzien van een CE-keurmerk
  • Kan zelfstandig worden verwerkt
  • Geen irriterend materiaal
  • Bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal

Isolatiefolie van SuperFOIL

Isolatiefolie.nl verkoopt sinds 2007 isolatiefolies van SuperFOIL. De producten van SuperFOIL onderscheiden zich door uitgebreide certificering, een robuuste en betrouwbare kwaliteit en een hogere isolatiewaarde ten opzichte van andere reflecterende multifolies.

Onder dakpannen of rieten kappen, op zolder of onder de vloer, dampdicht of juist ademend: deze duurzame folie kent eindeloos veel toepassingen om uw renovatie of nieuwbouw optimaal te isoleren.

SuperFOIL geeft een garantie af van 10 jaar, met een verwachte levensduur van meer dan 30 jaar. Daarnaast zijn de producten niet gevoelig voor vocht, schimmels en ongedierte.

SuperFOIL de best geteste isolatiefolie - Beste isolatiemateriaal

Bestel nu uw isolatiefolie


Bereken hoeveel u nodig heeft

Prijs per m² v.a.  16,91
incl. btw  289,36

Sample aanvragen?

Eerst zien dan geloven? Dat kan. Vraag een gratis sample aan van de SF19+!

Sample aanvragen

Andere populaire folies

Ontdek meer