Kosten en budgettering
Isolatiefolie is een goede manier om je huis te isoleren en zo je energiekosten te verlagen. De kosten van de folie zijn relatief laag en de terugverdientijd is vaak kort. De kosten van isolatiefolie zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het type folie, de dikte en de oppervlakte.
Bij het budgetteren voor isolatiefolie is het belangrijk om rekening te houden met de volgende kosten:
- De kosten van de folie zelf
- De kosten van het materiaal om de folie te bevestigen
- De kosten van de arbeidskosten, als je de isolatiefolie niet zelf wilt aanbrengen
Bekijk onze producten en de prijzen per m2. Daarnaast helpen onze specialisten u natuurlijk graag om de juiste producten voor u te selecteren en een nauwkeurige berekening op maat te maken.
Subsidie
De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) keert subsidies uit voor verschillende typen isolatiemaatregelen. U kunt subsidie krijgen voor de isolatie van uw dak, gevel, vloer, bodem, kruipruimte en spouwmuur. Om voor de subsidie in aanmerking te komen moet u binnen een jaar ten minste twee isolatiemaatregelen uit laten voeren of één isolatiemaatregel combineren met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. het aanvragen van subsidie op een enkele maatregel kan ook, maar dan krijgt u 50% van het getoonde bedrag.
Eenvoudig subsidie aanvragen met meldcodes
Na de overgang naar de ISDE subsidie regeling van de RvO, zijn wij verheugd u te kunnen melden dat onze SuperFOIL producten zijn voorzien van een officiële meldcode. Met deze meldcode kunt u of uw klant nog eenvoudiger de ISDE subsidieaanvraag indienen bij de RvO.
Een overzicht van goedgekeurde maatregelen met de meldcodes vindt u hier.